Jaké krmivo je pro vašeho psa nejlepší? Má váš pes nadváhu a jak krmit psa s nadváhou? Nebo snad chcete změnit krmivo svého psa či kočky? Odpovědi na tyto a mnohé další otázky získáte prostřednictvím našich článků.

Filtrovat články:

Kategori
Brunspraglet, korthåret valp med flagrende ører løper i gresset omgitt av løvetann

Krmení březí feny

Chovné období fen se počítá od doby zabřeznutí do odstavu štěňat. Správný výběr krmiva a krmení pro psy v tomto období je důležitý pro dosažení mnoha, zdravých a životaschopných štěňat.

› Čtěte více
Hvit og brun engelsk springer spaniel med flott pels etter godt pelsstell, og riktig hundefôr fra Appetitt.

Péče o psy

První a nejdůležitější věc, když musíme psy zvykat na stříhání, učím štěňata, že stříhací stůl je příjemné místo.

› Čtěte více
sommertrening med hunden

Letní trénink se psem!

Naše chytrá ambasadorka Appetite Karoline Conradi Øksnevad soutěží ve světové špičce v severském stylu psích spřežení a zde vám dává své nejlepší tipy, jak naplánovat trénink se psy na léto.

› Čtěte více
Overvekt hos katt

Obezita u koček

Obezita u koček a našich dalších domácích mazlíčků je stále častějším problémem, a optimální tělesná hmotnost je klíčová pro jejich

› Čtěte více
tørrfôr katt

Suché krmivo pro kočky

Norské kočky jsou v současné době krmeny stravou složenou převážně ze suchého krmiva, ale stále více majitelů koček ve svém jídelníčku rádo kombinuje suché krmivo a mokré krmivo. Výhody suchého krmiva pro kočky spočívají v tom, že se snadněji skladuje, je hygieničtější a při správném skladování si zachovává svou chutnost.

› Čtěte více

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping